Anca Serea urmează tendinţele verii în materie de hair-styling. Află care sunt acestea!

Publicat pe

„Feminitatea, lejeritatea şi naturaleţea sunt coordonatele acestei veri', ne dezvăluie Nicoleta Zamfir, stilista preferată de vedete precum Anca Serea.

 hair styling3

 

Asistăm la o întoarcere către culori cât mai apropiate de cele naturale şi coafuri relaxate, ce pun în valoare un păr sănătos, detaliul cel mai stylish al acestui sezon.

 hair styling2

 

„Deşi tendinţele sunt extrem de permisive, purtându-se orice tip de lungime, stilul pe care îl prefer şi îl recomand este cel natural, în scări, care se aranjează cu minimum de efort şi care oferă un look tineresc şi proaspăt. În plus, fiind un stil deloc pretenţios, el te va scuti de folosirea în exces a aparatelor ce încălzesc părul sau a produselor de styling care încarcă în mod nedorit firul de păr', completează Nicoleta.

 

Cheia unei coafuri naturale, dar cu aspect aranjat, este un fir de păr sănătos, care se poate obţine şi menţine fie acasă, cu ajutorul măştilor home-made cu ingrediente naturale, fie la salon, unde putem beneficia de mai multe tipuri de tratamente profesionale adaptate sezonului respectiv:

 

  • Fiolele pentru hidratarea părului sunt deosebit de eficiente în cadrul unei cure de 6 săptămâni, ideală înainte de expunerea părului la soare
  • Măşti şi serumuri cu protecţie UV, ce vor oferi protecţie permanentă împotriva degradării firului de păr
  • Pe timpul verii, este recomandat să tăiem vârfurile mai des, o dată la o lună şi jumătate – două luni.

 

 hair styling1

 

Contact Nicoleta Zamfir Studio

Tel.: 0731.333.416

Adresă: Str. Madrid nr. 4, sector 1, Bucureşti

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter