Andreea Ibacka a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Publicat pe

În câteva ore, Andreea Ibacka a fost transformata în Beyonce, asa cum arata cantareata in noul clip al celor de la Coldplay. 

 

andreea4

 

Responsabili de această transformare spectaculoasă au fost hairstylistul Adrian Perjovschi şi make-up artistul Cristina Barsan.

 

A fost sansa mea sa traiesc in papuci de diva! Cum era sa nu profit de asa ocazie?', spune Andreea Ibacka. Aceasta a fost ziua in care mi-am spulberat recordul personal de selfie-uri! Iar dupa pictorial, nu-mi mai venea sa merg acasa sa ma demachiez. Cu multa parere de rau, abia seara la culcare, am renuntat la bronzul de tropice. Cu multa parere de rau! Am mai spus asta?', declara vedeta.

 

Alegerea acestui personaj nu a fost una intamplatoare, dupa cum povesteste Andreea Ibacka: 'Am vrut o transformare de-a dreptul radicala, asa ca am ales impreuna cu cei de la Jovsky Studio un personaj care sa nu-mi semene deloc in viata de zi cu zi. Si totusi, de la Alba ca Zapada la sosia lui Beyonce n-au fost decat cateva ore de munca si distractie! Acum mai avem de lucrat doar la cariera mea muzicala!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter