Andreea Raicu, noul ambasador Dalles GO

Publicat pe

raicu1

 

Sezonul IX de cursuri Dalles GO incepe sub zodia celebritatii! Andreea Raicu, Geta Voinea si Lena Criveanu sunt doar cateva dintre vedetele care vor tine cursuri aici, alaturi de celelalte icon-uri care ocupa catedra Dalles GO.

 

Dupa patru ani de la lansare si peste 1500 de absolventi, Dalles GO, cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din Romania, le-a pregatit pasionatilor de industrii creative, noi cursuri senzationale.

 

Andreea Raicu este noul ambasador Dalles GO si ea va sustine impreuna cu Dana-Maria Andrei, unul dintre cei mai cunoscuti business coach de la noi, un foarte asteptat curs de Personal Branding. Cursantii vor invata ce inseamna si cum se contruieste un brand, ce abilitati personale pot transforma un profesionist in brand si cum se poate folosi capitalul de imagine acumulat.

 

Geta Voinea, cea mai cunoscuta specialista in fashion hairstyling din Romania si unul din pionierii editorialelor de moda din presa glossy autohtona sustine cursul de Hairstyling, oferind totodata participantilor posibilitatea de a face practica in saloanele ce ii poarta numele.

 

Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii ¨Sanatatea in bucate¨ de la Digi 24, invita participantii de la cursurile de Cooking intr-o calatorie fascinanta in bucatariile lumii. Fiecare curs va insemna o noua destinatie, in care cunosti nu doar retete speciale, ci si moduri de viata diferite si oamenii extraordinari care le traiesc.

 

Nu lipsesc din portofoliul Dalles GO nici cursurile cu traditie ale scolii susţinute de Ovidiu Buta, fotografii Ionut Staicu si Mihai Musceleanu sau Ieana Raducanu, redactor-sef Elle Decoration si Irina Neacsu, arhitect si designer de obiect.

 

Cursurile Dalles GO au loc dupa ora sase seara, pe parcursul a 12 saptamani si pot fi urmate de un modul optional de alte 6 saptamani, pentru aprofundarea cunostintelor si abilitatilor proaspat formate. Detalii despre cursuri, profesori si inscrierile gasiti pe www.dallesgo.ro / [email protected], pe pagina de facebook Dalles Go sau sunand la 0769 041 711.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter