Andreea Raicu - So precious!

Publicat pe

Andreea Raicu este noua imagine Rafael&Sons, vedeta mergand in Israel pentru o sedinta foto si pentru a afla mai multe despre procesul din spatele fabricarii diamantelor.

Andreea RaicuAndreea a admirat un diamant de 1 milion de euro la care s-a lucrat 3 ani de zile si care a fost deja cumparat. Omul de afaceri din Hong Kong care l-a achizitionat il va darui sotiei sale la implinirea a 10 ani de casnicie, unul pentru fiecare carat al diamantului.

E greu sa refuzi o asemenea sansa. Nu ai des ocazia de a tine in mana un diamant la care natura a lucrat milioane de ani pentru ca apoi bijutierii Rafael & Sons sa-l prelucreze inca 3 ani pentru a-l slefui si a-i scoate la lumina adevarata valoare. Mi-a placut dintotdeauna sa lucrez cu oameni pasionati de ceea ce fac cum sunt cei de la renumita casa de bijuterii Rafael & Sons, pentru ca rezultatele sunt intotdeauna spectaculoase.'

A fost o experienta cu adevarat sclipitoare', mai declara Andreea Raicu care pe langa diamantul de 10,12 carate, cu o taietura tip Tolkowsky cu 57 de fatete, a mai admirat o intreaga colectie de diamante foarte rare. E foarte important sa incepi o colaborare cu o astfel de experienta', continua Andreea Raicu.

„Cand cei de la Rafael & Sons, o afacere de familie cu peste 35 de ani de experienta internationala, mi-au propus sa fiu imaginea companiei lor, m-am simtit intr-adevar pretioasa.'

Foto: The One
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter