Andreea Tincu&Sense - Colecţia primăvară-vară 2015

Publicat pe

When Daniel met Jean' este numele colectiei Andreea Tincu & Sense, primavara vara 2015 .

 

Daniel de la Daniel Libeskind, reprezentant de top al arhitecturii moderne, un adevarat magician al jocului cu incrustatii de fante unghiulare, transparente intr-o suprafata ampla, opaca, iar Jean… Jean este Jean Patou, designer-ul francez poate nu atat de faimos precum Coco Chanel dar, cu siguranta, la fel de creativ.

 

Intr-o cromatica relativ restransa – alb, negru, bej, verde, bleu si roz , colectia este o combinatie intre liniile drepte, precis desenate si numeroasele detalii tip handmade. Designerul Andreea Tincu acorda o deosebita atentie jocului. Jocul de culori , de alb si negru, jocul de materiale diverse, interesant suprapuse, jocul cu volumele. Suprafetele ample de culoare sunt vibrate prin detalii geometric , compuse ordonat, intr-o ritmicitate echilibrata.

 

Linia are inflexiunile precise din pictura Art Nouveau, curentul artistic care a inspirat designerul in printurile si jacquard-urile colectiei. Conturul tip tus negru este definitoriu in colectie, conferindu-i acesteia o expresivitate plastica deosebita.

 

Noua colectie Andreea Tincu & Sense e o colectie cu o evidenta linie young. In ceea ce priveste silueta, forma A este fara indoiala dominanta.

 

Materialele folosite sunt naturale: matase, in, organza ,satin, voal,chantung , bumbac cu lana, fire pretioase, designerul Andreea Tincu acordand o deosebita atentie si finisajelor interioare, absolut toate produsele fiind captusite cu matase sau bumbac.

 

In ton perfect cu aceasta colectie, gentile semnate Otilia Flonta intregesc aspectul delicat si artistic al liniei. Incaltamintea este semnata Mihaela Glavan.

 

Andreea Tincu&Sense - Colecţia primăvară-vară 2015Andreea Tincu&Sense - Colecţia primăvară-vară 2015

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter