Anne Hathaway, noua imagine Lancome

Publicat pe
Anne Hathaway, eroina din „Diavolul se imbraca de la Prada' va fi imaginea noului parfum Lancome a carui lansare a fost programata pentru luna septembrie a acestui an.

Anne HathawayLa cei 25 de ani ai sai, Anne a fost aleasa dintre numeroase celebritati pentru a-si imprumuta chipul acestei campanii, Casa Lancome explicand astfel alegerea facuta: „Anne Hathaway este o tanara care imbina intr-un mod absolut imaginea unei feminitati atat de actuale, dar si extrem de moderne.' Va sti fara indoiala sa poarte acest nou parfum cu multa pasiune si cu un entuziasm debordant.

Lancome nu a putut rezista sarmului actritei americane, printre actorii care au reprezentat brandul international de lux fiind si Clive Owen, Uma Thurman sau Kate Winslet.

Anne Hathaway si-a facut intrarea in cinematografie cu rolul din „The Princess Diaries' (2001) unde a jucat impreuna cu Julie Andrews. In 2005 a aparut in filmul lui Ang Lee premiat cu trei premii Oscar, „Brokeback Mountain' pentru a se face remarcata in 2006 o data cu rolul din „Diavolul se imbraca de la prada' in care a trebuit sa-i dea replica lui Meryl Streep. (L.F.)

Foto: www.annehathawayfan.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter