ANTONIA in rolul ADELE, in noua colectie spectacol MELI MELO!

Publicat pe

 

„Stilul Adele imi inspira frumusete, rafinament, intr-un cuvant o colectie spectacol!” (Antonia)

interviu 1

Ne plac detaliile strălucitoare, sclipirile cristalelor si aparitiile spectaculoase, accentele dramatice, dar si tinutele feminine, puse in valoare de bijuteriile statement cu sclipiri.

meli melo1

Daca vrei să dai un aer regal apariției tale, noua colecție Meli Melo, Adele, inspirată de opera lui Gustav Klimt, este pentru tine.

ANTONIA, personajul principal al acestei colecții, îți recomandă bijuteriile și accesoriile cu care și ea s-a simțit ca făcând parte din alt decor.

meli melo2
Știm că ai mereu un milion de gânduri și planuri de realizat, însă încearcă să îți rezervi timp si pentru tine! Prețiosul timp pe care reușești cu greu să îl împarți între birou, shopping, întâlnirile cu prietenele tale dragi și orele petrecute la birou, printre proiecte si hartii. Și pentru că reușești mereu, meriți să fii răsfățată!
Ținuta ta nouă, recompensă pentru realizările din ultima vreme, are nevoie de bijuteriile si accesoriile noii colecții! Inspira-te, vezi prezentarea colectiei, aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BpWUdRGhx7w[/youtube]

Accesoriile pe care ANTONIA, in rolul lui Adele, le poartă și pe care ți le recomandăm și ție sunt spectaculoase, statement, vedete in cadrul oricarui outfit. Cerceii candelabru, cu aplicații strălucitoare, cristale multifațetate, colierele cu cristale strălucitoare din sticlă, dar si esarfele si gentile elaborate, pretioase iti vor pune frumusetea si rafinamentul in valoare. Indrazneste, este timpul tau sa stralucesti!

meli melo3
Defilează cu piese strălucitoare si cristale, și nu uita: must-have-ul garderobei, recomandat pentru acest sezon, este „opulența'!

Descoper-o in magazine, dar și online, accesand www.melimelo.ro, începând cu 1 octombrie!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă