(P) Apa termală Herculane, secretul frumuseții Prințesei Elisabeta

Publicat pe

Elisabeta de Wittelsbach,  împărăteasa Austriei și Regina Ungariei, soția Împăratului Franz Joseph, cunoscută sub numele de Prințesa Sissi, era recunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, fiind declarată în nenumărate rânduri „cea mai încântătoare femeie din Europa'.   Cât de frumoasă este!' a exclamat Împăratul Persiei, abandonând protocolul. Și a fost prima oară când acest fapt nu a deranjat deloc, ci a atras și mai multă stimă asupra celei mai legendare frumuseți din acea vreme ce a lăsat moștenire secretele ei de îngrijire indispensabile astăzi. De fapt, mai ales astăzi.

 

Ritualurile ei erau plimbările în natură, pe jos sau călare și, mai ales, băile termale. Avea o atracție pentru culturi diferite și pentru viața simplă. Toate o conectau cu interiorul său. Puțin sociabilă și comunicativă, s-a simțit prizoniera în viața la curte. Evada în natură, la Herculane, de câte ori avea ocazia. Pe atunci, Băile Herculane era considerată cea mai frumoasă stațiune termală din Europa.

Apa termală adorată de Sissi și regăsită acum în produsele IVATHERM, provine dintr-un izvor termo-salin de o mare puritate, de la 2.000 de metri adâncime si ajunge la suprafaţă la 45 de grade. Bogată în minerale și oligoelemente, beneficiile ei asupra pielii sunt extraordinare: calmează și decongestionează pielea sensibilă, favorizează cicatrizarea și, mai ales, protejează împotriva îmbătrânirii.

 

Inspirați de povești și legende, cautând beneficiile apei termale Herculane și fascinați de frumusețea Prințesei Sissi, noi, Ivatherm, împreună cu cercetatori renumiți francezi și români am făcut studii clinice complexe ce dovedesc calitățile apei termale Herculane asupra pielii.

În anul 2009 Doamna Profesor Rodica Cozgarea, în Clinica de Dermato-Venerologie a Universitatii de Medicină şi Farmacie ‘Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, demonstrează printr-un studiu in-vitro efectul de întârziere a îmbătrânirii celulare. Studiul a fost publicat și prezentat la Congresul European de Dermatologie, EADV din același an.

 

In 2006 Francine Jolie, profesor de biologie moleculara, în cadrul Societății Europene de studii Farmacologice (SEPhRA) Paris,  demonstrează efectul calmant și antiiritant al apei termale Herculane asupra pielii, prin inhibitia mediatorilor inflamației, în special a histaminei. Studiul recomandă apa termală Herculane în calmarea și decongestionarea pielii sensibile, dermatoze, atopie, iritatii și piele imbatrinita.

 

Așa cum Prințesa Elisabeta se bucura de plimbările în natură și băile termale benefice pielii, noi IVATHERM, suntem bucuroși și recunoscători naturii pentru oferta sa extraordinară, ce aduce produselor noastre unicitate, eficacitate și siguranță.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter