Beauty of Giving!

Publicat pe

Misiunea Douglas este de a servi frumusețea, în toate formele și înțelesurile sale, iar a dărui este doar un alt înțeles pentru a fi frumoasă.

 

Asociatia Little People1

 

Din această vară, Douglas s-a alaturat luptei pe care Asociația Little People și-a asumat-o încă din 1996 împotriva cancerului la copii și tineri adulți. Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi.

 

În 2006, Asociația Little People România a înființat Clubul Temerarii, comunitatea adolescenților români, care au învins cancerul, ce numără astăzi, peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa. Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o susţinere specializată și personalizată la necesităţile fiecarui tânăr din România în materie de „coping”, facilitând reintegrarea reușită a pacienților în viața de adolescent sau tânăr adult după tratament și reintegrare în societate.

 

În fiecare dintre magazinele Douglas din România exista o cutie de donații pentru programele de suport psihosocial a pacienților și a supraviețuitorilor de cancer pe care Asociația Little People le implementează in România și Moldova.

 

Iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă se desfasoara o campanie specială: pentru fiecare paleta de machiaj Like achiziționată, Douglas donează 10 lei Asociației Little People.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre Asociația Little People, vizitați site-ul www.thelittlepeople.ro, iar dacă doriți să donați o puteți face atât în magazinele Douglas cât și pe site-ul asociației.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter