ANTONIA a devenit imaginea unui brand de cosmetice

Publicat pe

AVON relansează gama de machiaj „Avon', printr-un  parteneriat cu Antonia. Cu un nou slogan – „Frumuseţea începe cu tine, restul e noul machiaj Avon' – gama de machiaj Avon', aduce  culori vibrante şi rezistente.

 

 

Antonia a răspuns cu mare entuziasm propunerii AVON de a face parte din acest proiect: „Sunt foarte fericită să fac parte din familia AVON! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice şi nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanțe intense și produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj „Avon' pentru că am o gamă largă din care pot alege și sunt multe nuanțe care mă inspiră!'.

Raluca Kişescu, Directorul de Marketing de la AVON, recomandă noile produse: Antonia este endorser pentru această gamă și ne bucurăm foarte mult să o avem alături de noi în tot acest proiect. Am remarcat-o prin atitudinea, optimismul și energia pe care Antonia le are pe scenă și în afara ei. Parteneriatul cu Antonia presupune susținerea gamei de machiaj „Avon' și pentru că vrem să fim aproape de cât mai multe femei din România vom pleca împreună cu Antonia într-o caravană în 10 orașe, în această vară. Astfel, Antonia și AVON vor transmite și mai multă energie, entuziasm și culoare româncelor'.

 

Noua gamă de machiaj AVON revoluționează prin formulele și ambalajele noi. Produsele conțin pigmenți puternici, care oferă o culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând. Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corectă a nuanţelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent și elegant, care ușurează alegerile în materie de culoare.

 

ANTONIA a devenit imaginea unui brand de cosmeticeANTONIA a devenit imaginea unui brand de cosmetice

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter