Apa de parfum Reveal the Passion by Halle Berry

Publicat pe

“Am vrut sa creez o esenta care sa ajute femeile sa isi descopere latura pasionala” spune Halle. “Nimic nu face o femeie sa se simta mai sexy si mai frumoasa decat increderea care vine din interior.”

Cand a creat Reveal de Passion by Halle Berry, parfumierul Olivier Gillotin de la Givaudan si-a imaginat o versiune mai indrazneata, mai sexy si mai atragatoare decat esenta initiala Reveal.

Apa de parfum Reveal the Passion by Halle BerryProfund feminin si cu un strop de senzualitate, Reveal the Pasion este un parfum floral-lemnos, ce elibereaza valuri delicioase de arome contrastante. Nota de top a parfumului se deschide cu un amestec de bergamota italiana si stralucitoare fructe tropicale. Pasionalele note centrale sunt date de seducatoarea Champaca alba si Mangosteen savuros, iar la final te invaluie notele de rasina de Okoume, patchouli si mosc luxos si pasional.

  • Note de varf sexy: bergamota italiana, fructe tropicale, frezie, mar
  • Note central pasionale: Champaca alba, Mangosteen
  • Note de baza senzuale: rasina de Okoume, patchouli, mosc

Gama de apa de parfum Reveal the Passion by Halle Berry este disponibila in recipiente de 15 ml si 30 de ml.
Sticla parfumului Reveal the Passion by Halle Berry este o piesa de arta ce atrage privirile prin stralucirile magenta intense. Rotunjimile flaconului fac ca acesta sa arate ca o lacrima cu crestaturi fine in patru laturi, iar capacul este realizat sub forma unei bijuterii.

Gama Reveal the Passion by Halle Berry:

  • EDP 0.5 oz/15 ml 65 lei
  • EDP 1.0 oz./30 ml 102 lei
  • Parfum Deodorant Natural Spray 2.5 oz/75 ml 39.9ron

Disponibil din august 2011 in lanturi de parfumerie selectate.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter