Arome regale la Beautik

Publicat pe

Floris, un nume cu traditie in lumea parfumeriei inca din 1730 a devenit sinomim cu stilul si eleganta. De-a lungul timpului nenumarate case imperiale s-au inscris in cartea celebritatilor care au folosit parfumurile Floris.

EliteRegele George al V lea, Regina Victoria, Regina Elisabeta a 2-a, Printul Wales, sunt numai cateva din capetele incoronate care au apreciat de-a lungul timpului minunatele arome Floris. Azi, parfumurile sunt alese de vedete din intreaga lume: Mick Jagger, David Bowie, Al Pacino, Elton John sunt doar cateva dintre ele.

Elite este o combinatie de note aromatice si lemnoase, special conceputa pentru barbati cu o personalitate puternica. Sofisticate si rafinate, notele de bergamota, cedru, grepfrut, ienupar sunt completate cu acorduri de iarba, lavanda si brad. Notele lemnoase confera un rafinament aparte. Un parfum provocator, pentru un barbat captivant prin personalitate si eleganta.

 

 

Bouquet de la ReineBouquet de la Reine, creat in 1860 de catre celebrul parfumier Shelagh Foyle, a fost readaptat in 2002 in onoarea Jubileului de aur al reginei Elisabetei a 2-a. Un adevarat elixir al reginelor care surprinde prin aromele sale florale si fructate. Bergamota, piersici si frunze de violeta se imbina perfect cu note florale de tuberoza, iasomie si Ylang-Ylang. Acordurile de mosc, vanilie si lemn de santal dau o aroma calda si rafinata.

Magia parfumurilor Floris iti este dezvaluita la Beautik Haute Parfumerie.

Preturi raft:430 lei, 100 ml
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter