Au inceput inscrierile pentru cursurile ABA Make-up Academy!

Publicat pe

Daca te pasioneza arta machiajului, atunci trebuie sa ştii ca intre 11-30 martie te poţi inscrie la cursurile ABA Make-up Academy şi beneficiezi de o reducere de 10% la plata integrala.

 

Woman make up   Lucenet Patrice/Oredia

 

ABA Make-up School este un program educational ce isi propune sa initieze in arta machiajului atat femeile care doresc sa deprinda tehnicile de realizare a unor machiaje perfecte si de efect pentru ele insele , dar si celor care doresc sa intre in fascinanta lume a make-up artistilor. Scoala de machiaj este coordonata de Alina Brailescu, renumit fashion make-up artist, care are colaborari cu cei mai in voga designeri autohtoni, reviste top din România,  dar si cu show-uri de moda precum Avanpremiere Fest, Pasarela Eveniment. De mai bine de doi ani, Alina Brailescu preda cursuri de make-up, unde a initiat in arta machiajului peste 200 de cursanti, pe cei mai talentati ajutându-i sa intre in lumea profesionistilor.

 

ABA Make-up Academy pune la dispozitia cursantilor doua module: Modulul incepatori şi Modulul avansati. Cursurile sunt after work si permit accesul tuturor, sedintele incep cu ora 18.30

 

 

Contact:

str. Sf. Vineri, nr. 32, bl. A5, et. 5, sector 3, Bucuresti

0726 969 172

www.abacademy.ro

[email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter