Authent Cream by Menard - vedeta cremelor - in Romania

Publicat pe

Lansarea Authent Cream by Menard Cosmetics Japan, a atras numeroase vedete preocupate de cele mai noi descoperiri in domeniul produselor cosmetice de lux.

La restaurantul Maiko, reprezentantii companiei din Tara Soarelui Rasare au fost gazdele unei seri japoneze autentice. Muzica si nenumaratele sortimente de sushi au acompaniat discutiile despre inovatia Menard, rezultatul a sapte ani de cercetari avansate in domeniul medicinei regenerative.

Cristina Balan, Crina Matei
Cristina Balan si Crina Matei

Profesionistii Menard au identificat trei specii de plante ale caror seminte au o capacitate extraordinara de a optimiza potentialul creator al celulelor stem. Este vorba de semintele unei specii de cires (prunus avium), ale unei varietati de nuc tropical (sterculia schapigera) si de semintele de orz purpuriu (Hordeum Vulgare).

Menard
Dans japonez

Authent Cream se gaseste in exclusivitate in magazinele Elysee Concept, in editie limitata si poate fi testata numai in baza unei programari prealabile. Pret: 880 Euro.

Cristiana Copos, Mihaela Geoana
Cristiana Copos si Mihaela Geoana

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter