Autobronzante cu bronzare progresiva de la Yves Rocher

Publicat pe

Yves Rocher lanseaza primele autobronzante ce evidentiaza luminozitatea, pe baza de floare de tiaré

Acest extract vegetal extraordinar actioneaza ca un adevarat intensificator de luminozitate: pregateste pielea, o netezeste si o hidrateaza.

Autobronzante cu bronzare progresiva de la Yves RocherLapte hidratant pentru corp cu bronzare progresiva

O textura de lapte hidratant, ultra-facil de aplicat, un parfum de vara, pentru o piele frumos bronzata pe toata durata anului.

Avantaj: doza mica de autobronzant pentru un bronz delicat, uniform, fara urme. Se aplica uniform pe tot corpul si se spala bine mainile dupa fiecare utilizare.

Crema hidratanta pentru ten cu bronzare progresiva

Aceasta crema zilnica hidratanta contine o doza subtila de activi autobronzanti, oferind pielii un bronz delicat, progresiv, ce se intensifica pe parcursul aplicarii, apoi se fixeaza.

Avantaj: fiind un produs hidratant, poate fi aplicat in fiecare dimineata, in locul cremei zilnice obisnuite. Se aplica uniform pe toata suprafata tenului, evitand conturul ochilor, sprancenelor si radacinile firelor de par. Se spala bine mainile dupa fiecare utilizare.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter