Avon lanseaza gama Anew Platinum 55+ alaturi de Jacqueline Bisset

Publicat pe

Avon lanseaza gama Anew Platinum 55+ alaturi de frumoasa actrita Jacqueline Bisset, castigatoare a numeroase premii pe plan international.

Sunt onorata sa fiu imaginea gamei Anew Platinum. In momentul in care mi s-a propus aceasta colaborare am fost flatata deoarece o femeia la varsta mea nu se intalneste frecvent cu astfel de propuneri. Acum, lucrand cu Avon am descoperit un produs de ingrijire al fetei care ma ajuta sa arata la fel de tanara pe cat ma simt. Din primul moment in care am folosit produsele din gama Anew Platinum pielea mea s-a simtit minunat', marturiseste vedeta.

avon Avon

Andre Barat, Vice-president of Global Skin Care and Personal Care declara: Femeile la aceasta varsta se impaca mai bine cu ideea de imbatranire decat celelalte femei, dar isi doresc in continuare sa arate minunat. Jacqueline Bisset personalizeaza si redefineste atiudinea fata de frumusete. Arata uimitor la cei 66 de ani si nu crede in operatiile estetice. Are o personalitate puternica, transmite incredere si siguranta'.

Serul si crema de noapte Anew Platinum sunt disponibile din luna septembrie 2010 si pot fi comandate prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Crema de noapte Platinum – 60 lei
Ser Anew Platinum – 80 lei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter