Brumizatorul Evian iti trezeste simturile

Publicat pe
Intr-o varianta de ambalaj cu totul noua, brumizatorul Evian a incetat sa mai fie secretul expertilor, al manechinelor si al make-up artistilor, devenind articolul de frumusete esential, pe care trebuie sa il aiba orice femeie pentru care stilul este important.

In plus, pentru a intregi atitudinea trendy, brumizatorul Evian in varianta Fashion Limited Edition devine un accesoriu nelipsit.

Ilustratorul international de moda, Stephane Manel, este creatorul designului special al Evian Fashion Limited Edition, inspirat fiind de profilul femeii care foloseste brumizatorul Evian, pe care o gaseste stralucitoare, trendy, cosmopolita, deschisa spre noi schimbari de look, stil si atitudine, dar care de la Paris si Shanghai la New York, cauta acelasi lucru: sa aiba o piele hidratata pentru a se simti frumoasa.

evian evian evian
New York – Fashion Limited Edition Paris – Fashion Limited Edition Shanghai – Fashion Limited Edition

Cu o atingere fermecatoare, brumizatorul Evian tonifica, reimprospateaza si hidrateaza pielea. Puritatea si calitatile hidratante ale celei mai dorite ape minerale naturale din lume, coborata direct din Alpii Francezi, trezesc pielea si reimprospateaza simturile.

Chiar daca infatisarea brumizatorului Evian este cu totul noua, avantajele raman categoric aceleasi.

Apa Evian, cu o compozitie minerala echilibrata si o puritate remarcabila – rezultat al unui proces incet de filtrare naturala, o calatorie de cel putin 15 ani prin Alpii Francezi, este solutia ideala a naturii pentru o piele cu un aspect sanatos.

Evian Brumizator ajuta la pregatirea suprafetei pielii pentru aplicarea machiajului sau retusurilor, este ideal pentru indepartarea machiajului sau ori de cate ori pielea dumneavoastra are nevoie de un impuls.

Brumizatorul Evian hidrateaza, tonifica si improspateaza. Proprietatile lui sunt identice cu cele ale apei minerale: 100% naturala, cu un continut echilibrat de minerale, cu un PH neutru.

Proprietatile apei Evian constituie motivul pentru care este folosita si in scopuri medicale. Aceasta apa minerala joaca un rol important in dermatologie:

Brumizatorul Evian pulverizeaza milioane de micro picaturi, inlesnind penetrarea apei in straturile superficiale ale epidermei si crescand astfel cu 14 % rata sa de hidratare.

Efectul benefic al altor produse de ingrijire a tenului va fi intensificat, datorita bunei hidratari a tenului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter