Caron Fleur de Rocaille

Publicat pe

Cu traditie de peste 100 de ani, Caron este un nume marcant al parfumeriei de lux. Si-a pus amprenta asupra istoriei parfumeriei prin creatiile sale artistice ce imbina eleganta, traditia si spiritul ultramodern.

parfum Caron: Fleurs de Rocaille

Fleur de Rocaille este un parfum care intruchipeaza dualitatea, contrastul dintre prospetimea si delicatetea florilor de primavara si taria unei stanci.

Aroma ne aduce aminte de armonia de neuitat a „Parfumului de femeie' al lui Al Pacino, intruchipand un buchet floral rascolitor, care combina traditia si inovatia, clasicismul si tineretea unui parfum vesnic. Mirosul usor de purtat al florilor proaspat taiate, combinatia notelor de Gardenie, Violeta, Nufar Roz, Iasomie, Iris, Ylang Ylang, Liliac, Mimoza, cu cele de Cedru, Santal si Ambra, confera eleganta si gratie femeii de pretutindeni, facand-o sa dainuie peste timp.

Fleurs de Rocaille este disponibil la Beautik, special pentru Craciun, in setul ce contine apa de toaleta si lapte de corp, in aceeasi nota contemporana a parfumului, ce pastreaza totodata traditia casei Caron. Continutul extravagant se constituie intr-un veritabil cadou pentru cele mai sofisticate gusturi.

Produsul este disponibil in Beautik Haute Parfumerie (www.beautik.ro).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter