Cosmeticele Aquabio de la Life Care

Publicat pe

AquabioProdusele naturale de cosmetica Aquabio de la Life Care au la baza cele mai moderne descoperiri legate de ciclurile de viata ale pielii. Cele trei sisteme phyto, thalasso si gold conving prin inovatiile anti aging foarte eficiente obtinute din natura.

Aquabio, sistemul phyto are la baza un concept de substante active din plante pentru combaterea primelor semne ale trecerii timpului. Mentine vitalitatea pielii, hidratand-o si protejand-o fata de factorii externi de stres care accelereaza procesele premature de imbatranire. Pentru pielea aferenta varstei de 30 de ani.

Aquabio, sistemul thalasso unifica cele mai bune substante active anti aging obtinute din mare, transformandu-le intr-un tratament vital de regenerare pentru pielea sensibila. Pentru pielea aferenta varstei de 40 de ani.

Aquabio, sistemul gold – tratament anti aging intensiv pentru pielea matura – revitalizeaza si ingrijeste pielea datorita substantelor active exclusiviste pe baza de aur, argint si esente fine din plante. Pentru pielea aferenta varstei de 50 de ani.

Gama contine Lifting Fluid, Ser pentru echilibrare, Tratament intensiv, Gel hidratant pentru ochi.

Mai multe informatii, pe www.life-care.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter