Crema pentru maini cu Glicerina Farmec

Publicat pe

Cea mai bine vanduta crema pentru maini din Romania, intr-un nou ambalaj.

Crema pentru maini cu Glicerina Farmec
Farmec Cluj-Napoca
, cel mai mare producator roman de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru maini cu Glicerina, unul dintre cele mai cautate produse in sezonul rece. Crema reda supletea si aspectul natural mainilor deshidratate, supuse zilnic actiunii factorilor de mediu si agentilor de curatare.

Cu un continut bogat in uleiuri naturale si Glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a mainilor, redandu-i frumusetea.

Pentru un tratament intens si rezultate rapide, poate fi utilizata, o data pe saptamana, pentru impachetarea mainilor, in asa fel incat principiile active sa fie absorbite in intregime de piele.

Produsul este disponibil in farmacii, retelele de retail si in magazinele traditionale, la pretul recomandat de 8 lei.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator 100% roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Obsesie si Athos.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter