Eye Artist Pallettes - farduri pigmentate prismatice, cu reflexii multiple

Publicat pe

Paletele de farduri pigmentate prismatice, cu reflexii multiple, iti ofera culori de durata, care arata perfect in orice lumina.

Eye Artist PallettesFardurile de pleoape Astor Eye Artist Pallettes au o textura catifelata ce se aplica si se omogenizeaza usor, iluminandu-ti privirea. Aceste nuante multi-ton, de durata, nu se vor intinde, nu-si vor pierde din intensitate si nu se vor aduna in pliul pleoapei timp de pana la 8 ore.

Formula inovatoare poate fi folosita pe o pensula uscata sau umeda, pentru a adauga profunzime look-ului tau si pentru ca tu sa ai mai multe posibilitati de aplicare. Foloseste pensula uscata daca iti doresti o culoare subtila si luminoasa, iar daca iti doresti impact coplesitor iti recomandam varianta pensulei umede.

Aceasta pudra catifelata si cremoasa se amesteca extrem de usor, pentru ca tu sa obtii exact intensitatea culorii si acoperirea pe care ti le doresti.

Pret estimativ 37 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter