Farmec lanseaza Gerovital H3 Evolution

Publicat pe

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, lanseaza gama Gerovital H3 Evolution, formata din zece produse care acopera toate nevoile tenului.

Gama, structurata pe doua grupe de varsta, foloseste complexul anti-imbatranire SOD – Trylagen – GP4G, care actioneaza la nivel celular pentru atenuarea ridurilor, regenerarea colagenului responsabil de elasticitatea pielii si reinnoirea energiei celulelor.

Gerovital Gerovital Gerovital

Cele trei principii active din formula noii game actioneaza direct la nivelul proceselor de imbatranire, realizand un tratament intensiv:

SOD, supranumita superenzima antiimbatranire', este cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, cu efecte pe termen lung in refacerea fermitatii pielii

Trylagen-ul actioneaza impotriva ridurilor si reda elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fibre de colagen si elastina

GP4G regenereaza tenul din interior, fiind o sursa de energie pentru celulele imbatranite, care au o capacitate redusa de a genera si stoca energia

Produsele destinate femeilor cu varsta de peste 30 de ani crema lift hidratanta de zi cu FP15, crema lift regeneranta de noapte, crema anticuperozica calmanta si un exfoliant enzimatic – combat primele semne ale imbatranirii, cum ar fi liniile fine, cearcanele si pungile de sub ochi sau lipsa de stralucire a tenului. Acestora li se adauga produsele de demachiere – apa demachianta tonifianta si laptele demachiant tonifiant, care se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

Produsele create pentru femeile cu varsta de peste 45 de ani sunt bogate in nutrienti si rezolva probleme complexe, asigurand hidratarea in profunzime a tenului, cresterea tonifierii si tratamentul ridurilor profunde. Aceasta grupa include o crema antirid intens hidratanta cu FP15, o crema anti-age intens restructuranta, un ser perfect anti-age si un corector pentru pete pigmentare.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter