Frumusete prin sanatate la Highway to Beauty

Publicat pe

In ultimul weekend din aceasta vara, pe plaja Iaki Beach din Mamaia a avut loc evenimentul Highway to Beauty', organizat de Mineralium Dead Sea. Scopul evenimentului a fost acela de a promova importanta frumusetii prin sanatate, prin miscare si alimentatie sanatoasa.

 

 Highway to Beauty' a luat startul pe 24 august, cand echipa Mineralium Dead Sea impreuna cu Audi, partenerul oficial al evenimentului au plecat din Bucuresti, avand ca destinatie statiunea Mamaia, via Autostrada Frumusetii (A2). Pe autostrada au existat doua opriri, la  km 88 si la km 139, unde trainerii Zumba au organizat scurte sesiuni de dans. Pentru ca frumusetea este interconectata cu sanatatea, organizatorii au ales unul dintre cele mai feminine si reconfortante sporturi, Zumba. Ziua de sambata, 25 august, a fost destinata workshop-ului Frumusete VIA Sanatate, in cadrul caruia s-au abordat teme de discutie precum ingredientele cheie din produsele cosmetice, modalitatile de folosire a produselor cosmetice, ingrijirea tenului cu probleme, prevenirea imbatranirii tenului si importanta alimentatiei in sanatate.

 

Speakerii evenimentului au fost Elena Ploesteanu, antrenoare acreditata zumba, cosmeticiana Denisa Cirjan, care le-a sfatuit pe cele prezente la eveniment cum sa isi ingrijeasca tenul si nutritionista Alexandra Iliuta.

Denisa Cirjan

 

Mineralium Dead Sea este noua gama de produse pentru ingrijirea pielii si a tenului de la Marea Moarta, a carei misiune consta in stabilirea unui nou standard in estetica feminina prin crearea unei linii de produse ce combina beneficiile mineralelor de la Marea Moarta cu ingredientele active Sederma – lider mondial in industria cosmeticelor .

Sesiune de zumba

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter