Gama Iwostin Solecrin de protectie solara

Publicat pe

Gama Iwostin Solecrin prezinta o inovatie in fotoprotectie pentru ca protejeaza eficient pielea, nu doar exterior, datorita unui complex inovator de filtre minerale si chimice, ci si din interior, impotriva deteriorarii ADN-ului celular, datorita filtrului imunologic Antileukine 6.

Gama Iwostin Solecrin de protectie solaraNoutatile gamei Iwostin Solecrin: Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 20 Iwostin Solecrin si Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 30 Iwostin Solecrin, sunt produse avizate si recomandate pentru protectia solara a pielii adultilor, dar si a copiilor si a nou-nascutilor cu varsta peste 6 luni.

Forma de prezentare spray permite o aplicare facila, care asigura protectie impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce protejeaza ADN-ul celulelor de piele si contracareaza actiunea radicalilor liberi.

Ingredientele gamei Iwostin Solecrin sprijina sistemul natural de protectie a pielii, protejand-o si din interior. De asemenea, noile produse sunt rezistente la apa si la transpiratie.

Produsele Iwostin Solecrin sunt disponibile exclusiv in farmacii.

Iwostin Solecrin Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 20 – pret recomandat 36 lei (125 ml)
Iwostin Solecrin Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 30 – pret recomandat 41 lei (125 ml)
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter