Gina Brooke, make-up artistul preferat de vedete

Publicat pe

Gina Brooke se află în spatele reinventării continue a Madonnei, dar colaborează cu multe alte celebrităţi, precum Anne Hathaway, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Cindy Crawford sau Britney Spears. Nu doar mak-eup artist, ci adevărat beauty trend setter, ea ridică ştiinţa înfrumuseţării dincolo de limitele şi convenţiile industriei.

 

La fel ca Madonna, pe care o consideră muza ei creativă, Gina Brooke este într-o continuă căutare a unicităţii şi originalităţii. Ambele sunt alimentate' de acelasi foc: tendinţa constantă de a sfida normalul. Brooke a colaborat la 3 turnee mondiale cu Madonna şi la numeroase video clipuri, inclusiv „Hung Up”, pentru care a primit premiul Best Make up' la MVPA Awards.

Doar din convingere artistică rezultă frumuseţea', este de părere Gina Brooke şi mărturie stau zecile de colaborări cu cei mai renumiţi fotografi (Jean Baptiste Mondino, David LaChapelle, Annie Liebovitz, Sølve Sundsbø) şi cele mai importante reviste de modă şi frumuseţe ale lumii (Vogue, W, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Allure, In Style, Rolling Stone, Elle, Marie Claire, Glamour şi GQ).

 

Sursele sale de inspiraţie sunt impresioniştii francezi ca Degas, Monet şi Matisse. Renumită în special pentru măestria şi atenţia pe care o oferă ochilor şi pielii, Gina foloseste Intraceuticals pentru efecte maxime, un ten uniform, dar mai ales pentru că este o foarte bună bază de machiaj.

 

Vestea bună este că acum poţi să descoperi şi tu secretul frumuseţii de la Hollywood! Beauty Med Solution are deosebita plăcere sa te invite la Intraceuticals Days- Zilele Frumusetii, eveniment al cărui promotor este chiar Gina Brooke, Brand Ambassador Intraceuticals. Ea va fi prezentă pe data de 26 Martie la Gala Premiilor Intraceuticals.

 

Gina Brooke, make-up artistul preferat de vedeteGina Brooke, make-up artistul preferat de vedete

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter