Hydreane La Roche-Posay crema hidratanta pentru piele sensibila

Publicat pe

Inovatie cu apa termala La Roche-Posay bogata natural in seleniu. Inspirate de studiile asupra pielii sensibile si reactive, a fragilitatii si reactivitatii acesteia, La Roche-Posay lanseaza Hydreane, prima crema hidratanta care reduce sensibilitatea cutanata.

Hydreane La Roche-Posay crema hidratanta pentru piele sensibila70% din femei sustin ca au piele sensibila

Sensibilitatea cutanata se caracterizeaza printr-o reactie excesiva la factori care in mod normal sunt bine tolerati. Pielea este mai vulnerabila la agresiunile externe: se inroseste, se irita, apar senzatii de mancari me. Aceasta hiper-reactivitate nu este de natura alergenica, ci este legata de iritabilitatea terminatiilor nervoase care sunt prezente in straturile superioare ale epidermului.

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pielii sensibile, apa termala La Roche Posay este asociata pentru prima data cu hidrolipidele, o noua generatie de hidrocaptori. Datorita unei structuri apropiate de cea a membranei celulare, hidrolipidele sunt utilizate la fabricarea organelor artificiale si a solutiilor pentru lentilele de contact. Acestea se integreaza natural in epiderm si au proprietati unice care permit pielii sa absoarba apa si apoi sa o elibereze in interiorul dermului.

Prezente in crema HYDREANE, hidrolipidele, in combinatie cu apa termala La Roche-Posay, patrund in piele pentru a asigura hidratarea si pentru a reduce progresiv sensibilitatea

Pentru a oferi confort la aplicare Hydreane este disponibila in doua texturi: riche, pentru piele uscata si foarte uscata si light pentru piele normala si mixta. In ambele cazuri, patrunde usor in piele si catifeleaza pielea. Proaspat si placut, parfumul evoca apa pura

HYDREANE RICHE: Pentru piele sensibila uscata si foarte uscata Formula bogata patrunde usor in piele, neavand efect gras.

HYDREANE LEGERE: Pentru piele sensibila normala si mixta Proaspata si fara efect gras.

Se foloseste ziua si/sau seara. Se aplica pe fata si gat si este o excelenta baza de machiaj.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter