La Roche-Posay - Expertul in ingrijirea pielii uscate

Publicat pe
Piele foarta uscata si iritata? Uita de toate aceste probleme, folosind produsele laboratoarelor La Roche-Posay, adaptate fiecarui profil de piele uscata.

Ingrijirea pielii uscate incepe cu dusul, moment in care te poti rasafata cu Lypikar Syndet sau Lipikar Surgras. Continua tratamentul cu ingrijirea mainilor cu Lipikar Xerand.

lipikar lipikar lipikar
Lipikar Syndet Lipikar Surgras Lipikar Xerand

Lipikar Syndet – Baza sa de spalare, fara sapun si parfum, ofera o toleranta optima si permite curatarea pielii fragile. Imbogatita cu unt de karite, aceasta crema de dus respecta echilibrul pielii, protejand-o.

Lipikar Surgras – Imbogatita cu unt de karite, aceasta crema de dus fara sapun curata pielea cu delicatete, fara sa o agreseze.

Lipikar Xerand – Formula sa bogata in lipide repara mainile uscate. Pielea este hranita si calmata, gasindu-si elasticitatea.

La Roche-Posay a gasit remediul impotriva factorilor interni si externi care stau la baza uscarii pielii: predispozitia genetica, expunerea la soare, mediul (frig, vant, caldura) sau varsta.

Lipikar Balsam – Invaluie pielea intr-un film protector impotriva agresiunilor externe. Pielea foarte uscata si iritata a copiilor si a adultilor este imediat calmata.

Pret recomandat: 47 lei.

Lipikar Lapte
– Bogat in unt de karite (10%) aduce pielii uscate lipidele necesare pentru refacerea barierei protectoare, restabilind astfel hidratarea cutanata. Pielea uscata este hranita in profunzime; isi regaseste confortul si elasticitatea.

Pret recomandat: 45 lei.

la roche-posay la roche-posay
Lipikar Lapte Lipikar Balsam
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter