Les Parfums de Rosine - Parfumul dragostei

Publicat pe

Iubirea, un sentiment puternic, care inspira si creaza, starneste si implineste.

Les parfum de RoisineSunt iubiri care nasc versuri patimase, partituri rascolitoare, dar si parfumuri a caror aroma dainuie in timp.

Paul Poiret, cunoscut creator francez de moda, creaza in 1911 din mare dragoste pentru fiica sa Rosine, parfumurile ce aveau sa-i poarte numele, Les Parfums de Rosine.

Aromele „Les Parfums de Rosine” sunt considerate adevarate piese de arta, intocmai ca si creatiile Haute Couture ale colectiilor de moda celebre.

Celebrul critic de parfumuri Luca Turin remarca ca Rose DAmour este un parfum intens, ce imbina in mod fascinant narcisa, ghimbirul, piperul si trandafirul, floral si condimentat, asemeni povestilor de iubire. Rose DAmour este o mangaiere tandra, ce invaluie si saruta' delicat pielea, atrage si tenteaza.

Colectia Les Parfums de Rosine se gaseste la Londra in celebra parfumerie The Roja Dove si in Bucuresti exclusiv la Beautik Haute Parfumerie.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter