LUNA play smart, dispozitivul facial ce va schimba îngrijirea personalizată

Publicat pe

Vești bune pentru lumea nouă: cel mai mare brand de beauty – tech din lume, FOREO, lansează un dispozitiv facial ce va schimba îngrijirea personalizată cunoscută până acum. Este momentul să vă îndrăgostiți de noul vostru beauty-coach LUNA play smart.

Când vine vorba de rutina de frumusețe și de îngrijire personală, faci lucrurile așa cum vrei tu, pentru că fiecare piele este unică. Nu există reguli generale care să se aplice tuturor. Dar, odată cu lansarea LUNA play smart, schimbăm jocul în industria frumuseții, introducând primul dispozitiv de frumusețe controlat de o aplicație mobilă, care oferă un tratament personalizat bazat pe pielea ta unică.

Așadar, faceți cunoștință cu #GameChanger LUNA play smart și schimbă jocul, schimbă-ți obiceiurile și ritualul de îngrijire! Progresul este disponibil aici la îndemana ta. LUNA play smart, antrenorul tău de frumusețe, este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligență perie de curățare facială din lume.

Această perie facială ultra-igienică folosește senzorii încorporați pentru o analiză rapidă și eficientă a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptată oricui îl utilizează și pentru orice tip de ten.

  • LUNA play smart analizează pielea și livrează un program personalizat de curățare, totul într-un singur device
  • Senzorii conectați la aplicația FOREO citesc nivelul de hidratare, tipul de ten și vârstă biologică
  • Caracteristicile FOREO includ design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate și până la 8.000 de pulsații T-Sonice pe minut

LUNA play smart extinde gama premiată a periilor de curățare facială FOREO, prin intermediul senzorilor de piele avansați, capabili să citească nivelurile de hidratare la 1000 de unități pe secundă. Tehnologia Bluetooth conectează dispozitivul la aplicația FOREO. Aceste date în timp real sunt folosite pentru a analiză vârstă, tipul, nivelul de umiditate și tenul în general pentru a crea un regim de îngrijire personalizat.

Pe baza acestei evaluări, aplicația FOREO oferă recomandări pentru îngrijirea pielii și formulează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare utilizator. Acest program optimizat se sincronizează cu dispozitivul LUNA play smart pentru a oferi o soluție personalizată și un ten mai radiant.

În afară de algoritmul său unic, LUNA play smart se mândrește cu multe dintre caracteristicile semnătură care fac unice periile de curățare facială FOREO:

  • Puncte de contact gradate pentru precizie;
  • Design ușor, ergonomic;
  • Silicon ultra-moale, de 35 de ori mai  igienic decât perii din nailon, potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • Timer încorporat pentru schimbarea zonei tratate;
  • Bateriile pot fi înlocuite și utilizate de până la 400 de ori.

Fii un #GameChanger și descoperă revoluționară LUNA play smart într-o gama de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibila în România în magazinele Douglas, DM drogerie markt și pe emag.ro la un preț de 449 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter