Multifazic, un tratament pentru situatii de urgenta

Publicat pe
Veste buna pentru acelea dintre voi care au un program foarte incarcat! Keiko SlimSpa a lansat MULTÄ°FAZÄ°C, un tratament special pentru situatii de urgenta, care poate fi personalizat in functie de problema: pentru slabire, anticelulitic, pentru fermitatea trupului si anti-vergeturi.

MultifazicTot din gama MULTÄ°FAZÄ°C fac parte si doua module concepute pentru fata, respectiv pentru maini: modulul anti-ageing si modulul HandSpa.

„Testele pre-lansare efectuate in centrele Keiko SlimSpa au adus rezultate extrem de incurajatoare. De exemplu, in cazul modulului pentru slabire am obtinut si pana la 1 kg pierdut intr-o singura sedinta, iar in centimetri, cea mai buna performanta de pana acum a fost de 6 centimetri pierduti in talie dupa doua ore, cat dureaza o sedinta. ', spune Sorina Bratu, manager Keiko SlimSpa.

In paralel cu orice modul MULTÄ°FAZÄ°C, se recomanda ca cele care doresc sa arate bine sa respecte un regim de viata corect. Asta inseamna ca trebuie sa consume 2 litri de apa pe zi si alimente bogate in fibre. Foarte important este ca dimineata, pe stomacul gol, sa bea un pahar de apa la temperatura camerei, sau chiar calda. Astfel, sunt stimulate schimburile intra-celulare si extra-celulare si este accelerat tranzitul intestinal.

Avantajul modulelor MULTÄ°FAZÄ°C este ca efectele sunt mai sigure prin imbinarea mai multor terapii intr-o singura sedinta si, in plus, femeile care au program foarte incarcat se pot duce la salon doar o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de recomandarea terapeutului.

O sedinta MULTÄ°FAZÄ°C dureaza aproximativ 100 de minute si costa intre 100 si 200 de lei.

Keiko SlimSpa
Bulevardul Magheru nr. 29
Tel: 316.55.97
www.keiko.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter