Noua gama Dove Nourishing Oil Care

Publicat pe

Uleiurile au o actiune magica asupra parului, in special asupra celui uscat, aspru, cu fire rebele: hranesc in profunzime, intaresc firul de par, ii redau aspectul matasos si ii confera stralucire.

NOUA gama de ingrijire Dove Nourishing Oil Care, cu complexul Nutri-Oils, este special creata pentru parul uscat, aspru, cu fire rebele. DOVE NOURISHING OIL CARE hraneste in profunzime parul uscat redandu-i aspectul neted, matasos si stralucitor.

Complexul Nutri-Oils contine un amestec special de ulei de migdale, nuca de cocos si ulei mineral, care se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce.

Noua gama Dove Nourishing Oil CareSamponul Dove Nourishing Oil Care curata si ingrijeste delicat parul uscat, fara sa il incarce, lansandu-l neted si matasos. Aplica dupa fiecare spalare balsamul Dove Nourishing Oil Care pentru un par usor de pieptanat si cu mai putine fire rebele.

Daca parul tau are nevoie de extra hranire rapida, incearca balsamul-tratament DOVE Nourishing Oil Care: este de trei ori mai hranitor decat un balsamul din aceeasi gama si actioneaza intr-un minut, redand aspectul matasos chiar si celui mai uscat, aspru si rebel par. O data pe saptamana, nu uita sa folosesti masca tratament Dove Nourishing Oil Care.

Preturi recomandate:

  • Sampon Nourishing Oil Care 14,89 lei
  • Balsam Nourishing Oil Care 14,89 lei
  • Balsam Tratament Nourishing Oil Care 20,89 lei
  • Masca Tratament Nourishing Oil Care 20,89 lei
     
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter