Noua mascara pentru volum Big&Beautiful Boom de la Astor

Publicat pe

Creeaza instant volum incredibil pentru genele tale cu noua mascara pentru volum Big&Beautiful Boom! de la Astor.

Noua mascara pentru volum Big&Beautiful Boom de la AstorPerie si formula pentru super-volum

Genele frumoase, alungite si indraznete sunt rezultatul actiunii periei BANG BANG. Mascara Big & Beautiful Boom! are cea mai mare perie Astor de pana acum, cu peri moi care acopera fiecare geana si ofera un aspect mai plin, fara sa incarce.

Aceasta perie exclusiva ofera instantaneu volum opulent prin aplicarea unui singur strat – pentru fiecare ochi este suficient doar un singur strat, fara sa fie nevoie sa repeti aplicarea.

Mascara are si o textura cremoasa unica, ce se aplica usor si se simte minunat la purtare. Imbogatita cu colagen si ceara vegetala, formula protectoare a acestei mascara amplifica si infrumuseteaza genele zi dupa zi.

Big & Beautiful Boom! Mascara iti infrumuseteaza nu numai genele, ci si trusa de make-up. Detii acum o adevarata arma a frumusetii! Tubul curbat este colorat intr-o nuanta decadenta de auriu metalic, creand o declaratie de stil uimitoare, luxoasa.

Pret de raft recomandat: 30,90 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter