Noul Lady Speed Stick Clinical Protection - Protectie de lunga durata

Publicat pe

Lady Speed StickNoul deodorant Clinical Protection de la Lady Speed Stick reprezinta solutia profesionala pentru o protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute.

Lady Speed Stick Clinical Protection are la baza o tehnologie inovatoare, testata clinic, ce ofera tripla protectie, timp de 24 de ore, impotriva transpiratiei, mirosurilor neplacute si iritatiilor.

Formula inovatoare, ce sta la baza noulul Lady Speed Stick Clinical Protection este testata dermatologic si contine ingredienti activi ce protejeaza pielea si ofera prospetime pe durata intregii zile.

In plus, noul deodorant nu contine clorura de aluminiu, un ingredient acid ce poate irita piela capilara, dar nici alcool ce poate usca pielea. Formula speciala Lady Speed Stick Clinical Protection, triplu activa, are la baza ulei de soia hidrogenat ce face ca deodorantul sa adere mai bine la piele, penetrand porii pentru o protectie eficienta si de durata.

Pretul mediu – 17.43 lei.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter