Parfumul dragostei: Baiser Vole de la Cartier

Publicat pe

Baiser Vole este un parfum creat pentru a putea surprinde prin notele sale intensitatea unor momente din viata cand totul se poate schimba pe neasteptate.

Parfumul dragostei: Baiser Vole de la CartierParfumul devine expresie viziunii Cartier asupra iubirii si pasiunii, numele sau puternic evocand pasiunea delicateta a unui sarut furat. Povestea parfumului este imaginata in jurul unui sarut usor, dar furat intr-un moment al pasiunii desavarsite, numele sau puternic evocand contrastul dintre delicatetea unui sarut si cutezanta de a-l fura. Pentru Cartier, dragostea descrisa de Baiser Vole este una prin excelenta pasionala si intensa.

Pentru prima data in istoria parfumului, Baiser Vole, creatie unica a parfumeurului casei Cartier, Mathilde Laurent, este un parfum al pasiunii ce evolueaza in jurul unei singure flori: crinul ca floare a regalitatii. Parfumul doreste sa exploreze maiestuozitatea, senzualitatea si misterul acestei flori pentru a-i revela toate fatetele in note fine surprinzand senzualitatea pistilului, florale capturand pasiunea petalelor, fresh descriind prospetimea frunzelor.

Conceputa in stilul atemporal al elegantei Cartier, asemenea unei bijuterii, sticla parfumului reia o forma pe care casa Cartier a consacrat-o: ovalul ca ultima expresie a feminitatii.

Mathilde Laurent este parfumeurul in-house al casei Cartier, fiind si cea care semneaza distinctia si eleganta lui Baiser Vole. Pentru Mathilde Laurent parfumul este un univers surprizator care asteapta sa fie descoperit si de aceea, prin creatiile ei, cauta note olfactive putin sau deloc explorate de alti parfumeuri pana acum.

Baiser Vole EDP 30 ml – 279 lei
Baiser Vole EDP 50 ml – 395 lei
Baiser Vole EDP 100 ml – 549 lei

Intreaga poveste a elegantei parfumurilor Cartier se regaseste si in povestea lui Baiser Vole, poveste care va invita sa pasiti dincolo de palpabil pentru a intelege emotia si delicatetea creatiilor casei Cartier. De aceea, reclama parfumului a fost filmata intr-un loc mitic, Grand Palais din Paris, niciodata explorat pana acum in lumea parfumeriei. Si pentru a accentua cu atat mai mult profunda feminitate a lui Baiser Vole, imaginea parfumului a fost aleasa in persoana modelului Toni Garrn superba in eleganta si rafinamentul pe care le degajeaza.
Vizionati mai jos acest film.
 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter