Parfumul unui moment fara inhibitii: Outspoken Intense by Fergie

Publicat pe

Celebra Fergie revine cu un nou hit parfumat, Apa de parfum Outspoken Intense by Fergie, care suntem siguri ca se va bucura de acelasi succes precum predecesorul sau – Outspoken by Fergie. Curajoasa compozitie floral-fructata le va incuraja pe prietenele tale sa se simta bine in pielea lor.

Apa de parfum Outspoken Intense by Fergie este creatia lui Laurent Le Guernec, parfumier al unuia dintre cei mai mari producatori din lume, IFF.

Outspoken Intense by FergieMi-am explorat imaginatia incercand sa creez o aroma floral-fructata de o intensitate usor extravaganta, care sa captiveze iremediabil simturile.' – spune el.

Fructele au o aroma concentrata, dulce; notele florale se disting prin puritate; ambra confera o tenta calda acestei arome. Atunci cand acestea se imbina, ia nastere o expresie puternica, plina de curaj, imposibil de trecut cu vederea.'

Aceasta aroma exprima o alta dimensiune a senzualitatii si laturii curajoase a lui Fergie. – „Imbinand acorduri atat de intense, am cautat sa obtin o aroma fi nala care sa emane dramatism.' – povesteste parfumierul. Rezultatul este cu adevarat unul surprinzator.

Outspoken Intense by Fergie este perfecta atat pentru femeile puternice, pentru care cuvintele nu sunt de ajuns pentru a-si exprima personalitatea, cat si pentru cele care au nevoie de un impuls pentru a capata un plus de incredere.

O aroma care imbina note delicioase de mure, fructe stea si citrice cu un buchet de floarea pasiunii, gardenie si flori de portocal. Toate sunt invaluite in acorduri senzuale de mosc, ambra si lemn de cedru.

Pret: 90 lei prin distribuitorii Avon Cosmetics.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter