Pharmaceris A Lipo - Protect - Crema regeneranta protectoare pentru maini

Publicat pe

Acum gama Pharmaceris A destinata ingrijirii pielii sensibile cu tendinta spre alergii are o oferta limitata de iarna: Pharmaceris A Lipo – Protect – Crema regeneranta protectoare pentru maini.

Pharmaceris A Lipo – Protect - Crema regeneranta protectoare pentru mainiActiune:
Datorita combinatiei specializate de ceara de albine si D-pantenol, crema creeaza pe piele un strat superficial protector, prevenind uscarea palmelor si protejand mainile impotriva actiunii negative a factorilor externi.
Formula inovatoare calmeaza iritatiile, hidrateaza si reda moliciunea pielii. Vitamina A consolideaza functia de protectie a cremei, accelereaza ciclul de regenerare al epidermului si previne pierderea de apa din straturile superficiale ale pielii.

Testata dermatologic.

Acum, in luna ianuarie 2012, daca achizitionezi produse din gama Pharmaceris A primesti cadou o crema de maini din aceeasi gama.

Cauta promotiile gamei antialergice Pharmaceris A in farmaciile selectionate din retelele de farmacii Sensiblu, Dona, Centrofarm sau City Pharma!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter