Rafinament si eleganta britanica de la Bronnley

Publicat pe

Bronnley, o gama rafinata de produse pentru ingrijirea corpului, apreciata de casa regala britanica, cu o traditie recunoscuta si indelungata.

Rafinament si eleganta britanica de la BronnleyBronnley este o gama de produse cosmetice de traditie din Anglia ce se remarca prin eleganta design-ului, ingredientele naturale atent selectionate, texturile delicate si luxuriante al produselor, parfumuri rafinate si desigur calitate de tip premium, fiind recunoscut de catre Casa regala britanica ca fiind „producatorul celor mai bune sapunuri din lume'.

Mostenirea unica Bronnley, colaborarea cu Societatea Regala de Horticultura britanica si folosirea celor mai fine ingrediente au creat o uniune perfecta pentru o colectie luxurianta de produse de ingrijire personala si parfumuri rafinate.

Gama produselor cosmetice cu trandafiri Bronnley constituie un etalon al frumusetii si rafinamentului, o colectie plina de romantism si finete care cuprinde produse pentru baie si ingrijire a corpului pentru un rasfat unic.

Produsele Bronnley sunt disponibile exclusiv in farmaciile Help Net selectionate.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter