Rasfat pentru piele cu Camay Chic

Publicat pe
Arta seductiei incepe cu noua colectie Camay Chic, trei variante noi, menite sa insoteasca momentele rafinate petrecute in doi.

Camey ChicSampanie frantuzeasca, muzica imbietoare, petale de trandafir, matase vaporoasa, bijuterii elegante… formula magica a seductiei nu ar fi completa fara noul Camay Chic. Inspirata de parfumurile frantuzesti, colectia Camay Chic cuprinde gel de dus, sapun si spuma de baie.

Trei parfumuri noi, menite sa insoteasca momentele rafinate petrecute in doi:

Fleur de l’Orangerie – un parfum sofisticat si energizant inspirat din gradinile exotice de la Versailles. Aroma moderna a florilor de citrice se potriveste perfect femeii dinamice si seducatoare.

Fleur de la Nuit – parfumul tuberozelor, al iasomiei si al gardeniilor iti va aminti de gradinile in care te plimbai in noptile cu luna plina. Urma pasilor tai va fi insotita de o aroma fina si sofisicata care il va fermeca.

Fleur de Tiare – cu o aroma unica de floare de Tiara – o gardenie exotica intalnita doar in Tahiti. Parfumul dulce-hipnotic il va face prizonierul jocului tau de seductie.

Noua colectie Camay Chic dedicata momentelor rafinate in doi iti dezvaluie arta seductiei. Oricare ar fi alegerea ta – Fleur de l’Orangerie, Fleur de la Nuit, Fleur de Tiare – vei descoperi un parfum rafinat si seducator, o bijuterie pentru pielea ta.

Pret maxim recomandat:
Gel de dus: 1.6 RON
Sapun: 7.9 RON
Spuma de baie: 11.9 RON.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter