Remodeleaza-ti silueta cu Guinot Double Minceur Ciblee

Publicat pe
GuinotGuinot Double Minceur Ciblee este un gel cu absorbtie usoara si are o actiune extrem de eficienta impotriva celulitei si a depunerilor de grasime.

Actiunea sa speciala se datoreaza combinarii unor activi foarte performanti, care odata ajunsi in tesut, intensifica metabolismul local, scotand apa si grasimea din depozite. Datorita unui ingredient inovator numit Delipogenase, acest produs incetineste conversia zaharurilor in grasimi, la nivelul tesutului adipos. Este prima tehnologie din lume care ataca direct, insusi mecanismul de formare a tesutului adipos si celulitei!

Rezultatul este uimitor, dupa numai cateva aplicari, aspectul de coaja de portocala este foarte mult redus, retentia de apa este diminuata spectaculos, pielea devine tonica si ferma, silueta este remodelata! Produsul are actiune inclusiv asupra capilarelor dilatate, al caror perete este hranit si intarit, aspectul acestora imbunatatindu-se semnificativ!

O noua tehnologie, un nou pas in cercetare, o textura delicata, cu actiune rapida si eficienta! Un produs pe care mii de femei l-au incercat deja in intreaga lume, fiind extrem de multumite!

Pret produs – 45 euro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter