Resveratrox Forte Anti-cellulite de la Ivatherm

Publicat pe

Studiile arata ca 90% dintre femei sufera de celulita in diferite stadii, indiferent daca silueta lor este XXL sau S. Cauza principala o reprezinta stilul de viata modern, caracterizat de sedentarism si o alimentatie nesanatoasa. Evolutia celulitei este lenta si sigura, daca nu faci nimic pentru a opri acest proces.

Resveratrox Forte Anti-cellulite de la IvathermIvatherm recomanda asocierea dietei cu sportul si ingrijirea corporala pentru un rezultat remarcabil.
Descoperirea doctorului Sinclaire (Harvard University) a revolutionat modul de abordare in lupta acerba impotriva celulitei. Este vorba despre Resveratrol.

Noua formula anticelulitica are o actiune de doua ori mai intensa datorata concentratiei duble de Resveratrol.

Produs in Franta cu apa termala de Herculane, Resveratrox Forte are efect intens de micsorare a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen, determina reducerea vizibila, in doar 4 saptamani, a aspectului de coaja de portocala, pielea devenind neteda, ferma si elastica.

Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Scopariane are efect antirecidiva, impiedicand formarea de noi depozite de grasimi prin reducerea lipogenezei, iar Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand sporirea tonusului si elasticitatii vasculare.
Apa termala de Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatiile ei calmante si antiiritante.

Produsul este indicat a se folosi pe o durata de cel putin 4 saptamani, prin aplicarea, dimineata si seara, cu miscari circulare usoare, pe zonele cu probleme. Se poate folosi pe tot parcursul anului, chiar si de femeile gravide sau de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.
 

Pret estimativ: 83,5 lei. Produsul este disponibil in farmacii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter