Rosie Huntington-Whiteley - Imaginea noului parfum Burberry Body

Publicat pe

Intregul univers al noului parfum Burberry Body este desavarsit in imaginea modelului si actritei britanice, protagonista a filmului “Transformers: Dark of the Moon”, Rosie Huntington-Whiteley purtand doar un trench Burberry.
 

„Rosie, asemenea unui sublim trandafir britanic senzual, reprezinta perfectiunea spiritului Burberry. Ea inspira cu cea mai mare modestie acest echilibru perfect al senzualitatii si increderii. Cum Burberry face parte din istoria ei, i s-a parut mai mult decat natural sa devina prima imagine a lui Burberry Body' astfel ca stilul ei natural si frumusetea sa au facut-o unica alegere pentru prima campanie Burberry Body', declara Christopher Bailey, directorul de creatie al companiei Burberry.

Rosie Huntington-Whiteley

Cariera lui Rosie este strans legata de colaborarile sale cu Burberry, ea aparand in campaniile pentru linia de imbracaminte si accesorii in sezoanele de toamna-iarna 2008/2009 si 2010.

Modelul britanic reia acum colaborarea, acceptand sa devina prima imagine a noului parfum al brandului, marturisind ca este o onoare pentru mine sa pot lucra din nou pentru Burberry. Este brandul care practic m-a lansat pe piata mondială a modellingului. Iar acum, sa fiu rugata sa fiu primul Burberry Body, e un compliment absolut covarsitor'.

Burberry Body se anunta a fi cea mai incitanta lansare pe care compania Burberry a imaginat-o pana acum, ea reunind ceva din spiritul senzual si provocator al brandului si pentru ca parfumul doreste sa surprinda toata modernitatea si mosternirea pe care o reprezinta astazi aceasta marca britanica.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter