S-a lansat Ghidul Apelor Minerale naturale

Publicat pe

In premiera in Romania, astazi s-a lansat Ghidul apelor minerale naturale, ce are drept obiectiv o mai buna intelegere de catre public a domeniului complex al apelor minerale naturale.

Ghidul apelor minerale este rezultatul efortului lui Adrian Feru, Director Cercetare-Dezvoltare SNAM, care a cuprins informatii relevante despre apele minerale naturale intr-o forma structurata si usor de inteles.

Ghidul este compus din doua parti. In prima parte, alaturi de unele capitole mai aride de legislatie, clasificari si definitii, se abordeaza subiecte actuale si de interes pentru consumatori: care sunt beneficiile consumului de apa minerala naturala, ce apa minerala ni se potriveste cel mai bine fiecaruia dintre noi, care sunt diferentele fata de celelalte ape imbuteliate, ce apa minerala folosim pentru prepararea hranei bebelusilor, cum se potriveste o apa minerala la mancare sau la vin si multe altele. In cea de-a doua parte, sunt prezentate detaliat unele dintre cele mai semnificative branduri de apa minerala existente pe piata, care impreuna reprezinta aproximativ 85% din productia totala a Romaniei.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter