Secretul magic al ANDREEI MARIN. Află cum reuşeşte să arate atât de bine!

Publicat pe

Probabil v-ati intrebat care este secretul Andreei Marin, care arata din ce in ce mai tanara, energica si relaxata. Se pare ca vedeta a descoperit formula magica: detox si o tehnica speciala de accelerare si reeducare a metabolismului prin tratamentul InfrafitX.

 

am

 

De doua luni, de cand s-a reintors de la detox din Turcia, Andreea a revenit Centrul Infrafit sa continue tratamentul (sauna infra-rosu si masaj de drenaj limfatic si remodelare). In plus, pentru a avea o alimentatie sanatoasa si echilibrata (nu o dieta!), Centrul a dezvoltat, special pentru ea, un protocol de nutritie, trimis zilnic acasa sub forma de mic dejun, pranz, cina si doua gustari, proaspat gatite si ambulate.

 

andreea marin in centrul Infrafit
Iata ce spune Andreea intr-o postare pe pagina ei de Facebook:

Am inceput ziua cu sucuri naturale facute in casa si miscare (pentru ca am inteles ca vreti sa stiti ce fac pentru sanatatea mea, continui cu o tehnica speciala inceputa inainte de detoxifiere numita infrafit ce ajuta si la schimbarea metabolismului, detalii pe www.infrafit.ro ), apoi sauna si un masaj care sa ajute corpul sa slabeasca frumos, asa ca am energie pozitiva pentru ziua de munca in care mi-am propus sa inchei un proiect dificil, dar minunat.'

 

Actiunea tratamentelor INFRAFIT X este menita, mai presus de toate, sa reeduce si sa accelereze metabolismul grasimilor (aerobic), facandu-l mai eficient in arderea grasimii. Protejeaza masele musculare si exploateaza capacitatea metabolismului de a arde grasimile, nu doar in timpul tratamentelor, dar si intre un tratament si altul si in stare de repaus.
In tratamentul InfrafitX sunt implicate nu doar masele musculare cele mai mari (si potential avide de grasimi) , ci intregul corp, incepand de la hipotalamus: structura mica si fundamentala a creierului care controleaza termoreglarea, activitatea endocrina, circulatia, apetitul si metabolismul.

 

Gratie actiunii sinergice a razelor infrarosii informate si biosincronizate, este stimulat metabolismul aerobic al grasimilor, cu nenumaratele avantaje ce deriva din aceasta precum: detoxifiere profunda, accelerarea proceselor anti-aging, eliminarea retentiei hidrice, imbunatirea sistemului endocrin si a nivelurilor de endorfina, serotonina si melatonina (substantele fericirii'), care se traduce prin stare emotiva pozitiva, reglare a ciclului somn-trezire si reducere a apetitului pentru mancare.

Andreea Marin urmeaza terapia INFRAFITX pentru accelerarea metabolica (2)

 

INFRAFITX este o tehnologie unica in lume, brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter