Skincode Exclusive Crema Celulara Anti-Aging

Publicat pe

Skincode Exclusive Crema Celulara Anti-Aging reprezinta inovatia Laboratoarelor Skincode Elvetia in lupta cu timpul.

Skincode Exclusive Crema Celulara Anti-Aging Cu o textura fina si usor absorbita de piele, Crema Celulara Anti-Aging constituie o imbinare de elemente active. Formula revolutionara are la baza Dermaxyl, un ingredient de ultima generatie al laboratoarelor Skincode Elvetia, cunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a schimburilor dintre celule. Restabileste si intareste bariera naturala a pielii, atenuand ridurile si hidratand tenul in profunzime.

Formula sa este completata de Complexul ACR (Active Cellular Regenerating Complex), obtinut din vitamine, saruri minerale, proteine, agenti de hidratare, aminoacizi si Aloe Vera, ce favorizeaza regenerarea tesuturilor, crescand numarul de celule reinnoite.

Vitamina E, un ingredient puternic antioxidant si hidratant tonifica tesuturile si impiedica degradarea acesteia, datorita factorului UV continut.

Pret recomandat: 167 lei, produsul este disponibil in farmacii.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter