Un parfum aniversar: Molinard 160

Publicat pe

Pentru a celebra cea de-a 160-a aniversare, Molinard a creat o noua Apa de parfum.

Un parfum aniversar: Molinard 160Un buchet senzual, floral, clasic si totodata modern si actual. Parfumul este disponibil intr-un ambalaj negru de gala, incrustat cu cristale Swarovski.

Nota de varf: zambila, lacramioare;
Nota de mijloc: ciclamen, Ylang-Ylang;
Nota de baza: lemn de cedru, lemn de santal.

Pret Apa de parfum Molinard 160: 600 lei

Casa Molinard din Grasse, Franta, are o existenta de peste cinci generatii, fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate parfumerii din intreaga lume. De-a lungul timpului, arta parfumurilor a fost dezvoltata prin creatii rare, exclusiviste, mereu in actualitate.
In 1849, Molinard a inceput sa creeze arome unice, combinatii de esente elegante si rafinate, integrandu-le in celebrele Eaux de Fleurs si Eaux de Cologne. In 1921, parfumierii Molinard au creat succesul care dainuie si astazi – Habanita – un elixir magic care te vrajeste. „Parfumul tigaretelor', cum a fost denumit, pastreaza senzualitatea si povestea de vis a unei arome sofisticate. A fost declarat in 1924 cel mai persistent parfum din lume.
Arta parfumierilor de renume a adus la lumina Habanita, Nirmala, Molinard de Molinard si multe alte creatii recunoscute la nivel mondial. Toate invaluite in legendarele sticle create de Rene Lalique, constituie adevarate capodopere ale artei parfumurilor.

Molinard in Bucuresti: parfumurile rare si magia sticlelor pretioase se intalnesc la Beautik Haute Parfumerie. Un loc fascinant, dedicat in intregime luxului, cu parfumuri vechi, bogate in istorie, dar si foarte actuale sau nonconformiste. Aici putem sa ne alegem parfumul pe care il dorim, discret sau opulent, dar cu siguranta unic, fara riscul ca aroma sa invaluie repetitiv alte femei. Parfumieri de renume si-au pus semnatura pe toate aceste creatii, reusind sa evoce prin Beautik luxul, opulenta si perfectiunea acestei lumi.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter