Unt de Shea cu ulei esential de muscata 100% natural

Publicat pe

La Savonnerie du Pilon du Roy se inspira din bogatiile naturale, aromele rafinate si traditiile unui loc unic, regiunea Provence din Franta, pentru a realiza produse de ingrijire corporala autentice.

Unt de Shea cu ulei esential de muscata 100% naturalAvand o abordare ecologica foloseste ingrediente naturale de cea mai buna calitate, formule simple si retete stravechi pentru a rasfata corpul si spiritul, pentru a oferi unul din cele mai importante lucruri: starea de bine.

Untul de Shea este extras din fructul arborelui de Shea care creste in regiunile de savana din vestul si centrul Africii. Acesti arbori nu sunt cultivati, ei cresc numai in salbaticie, ajung la maturitate in 50 de ani si pot trai pana la 300 de ani.

Desi tarile occidentale descopera acum beneficiile untului de Shea, acest produs natural reprezinta o sursa de tinerete si vitalitate pentru pielea femeilor africane din cele mai vechi timpuri.

Untul de Shea cu ulei esential de muscata 100% natural este produs de Savonnerie du Pilon du Roy si este disponibil pe www.petiteprovence.ro la un pret de 37,8 lei (100 ml).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter