Wella Professionals - styling pentru boost de carisma

Publicat pe

Intensifica frumusetea oricarei femei, magnetizeaza privirile si starneste admiratie. Noua gama de styling de la Wella Professionals iti pune in valoare frumusetea carismatica, prin coafuri care incanta si inspira. Parul va deveni un statement pentru fiecare femeie in parte.

Wella Professionals – styling pentru boost de carismaNoua linie de styling inseamna satisfacerea tuturor nevoilor de styling: volum, definire, indreptare, stralucire sau fixare.

Cele 20 de produse acopera toate cerintele pentru styling: pe parul ud, pe parul uscat sau finisare. Iar cele 4 niveluri de fixare ofera multa flexibilitate si, implicit, mai mult control.

Wella Velvet Amplifier este ultima inovatie in domeniul hairstylingului. Acesta pregateste parul pentru ca celelalte produse de styling sa ofere rezultate perfecte.

Astfel, coafura va avea un aspect neted si o finisare fara cusur.

Wella Professionals Styling te ajuta sa te transformi. Creste-ti increderea in tine.

Obtine un look ireprosabil pentru par. Si schimba felul in care ceilalti te percep. Amplifica-ti carisma cu ajutorul unei calatorii in lumea ingrijirii si a stylingului marca Wella Professionals.

Produsele sunt disponibile in saloanele de coafura.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter