Bijuteriile cu care îţi arăţi dragostea

Publicat pe

Sărbătoreşte momentele magice de Valentine’s Day alături de bijuteriile PANDORA!

 

Celebrează-ţi dragostea prin talismane pavé în formă de inimă, inele din argint 925 cu zirconiu cubic în formă de inimă, pandantivul LOVE' sau pur şi simplu inimioare colorate cu detalii feminine şi margini faţetate, purtate pe o brăţară simplă şi minimalistă.

 

Noua brăţară PANDORA, de tip bangle, te va vrăji cu designul simplu şi elegant, aşa că o poţi împodobi cu talismane strălucitoare, după pofta inimii!

 

Şi, nu uita, cu PANDORA îţi spui povestea aşa cum vrei! În magazinele PANDORA poţi alege cele mai potrivite bijuterii care să marcheze scrierea unui nou capitol al poveştii tale de dragoste!

 

Cumpără orice produs din colecţia de Valentines a PANDORA şi vei beneficia de o reducere de 50% pentru al doilea produs.

 

Bonus la cumpărături de peste 499 RON: primeşti o cutie de bijuterii în formă de inimă. (Ofertă valabilă de pe 7 până pe 16 februarie 2014 în limita stocului disponibil, în magazinele PANDORA sau în magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulată cu nicio altă promoţie sau reducere. Discount-ul de 50% este valabil pentru produsul cu preţ mai mic.)

 

Bijuteriile cu care îţi arăţi dragostea Bijuteriile cu care îţi arăţi dragostea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter