Blake Lively – O întoarcere reuşită. Ţinutele cu care a sedus New York-ul

Publicat pe

La 3 luni de la naşterea fiicei, ei, James, Blake Lively a revenit în atenţia tuturor pentru a-şi promova cel mai nou film al ei, The Age of Adaline'.

 

Actriţa în vârstă de 27 de ani, o fashionistă recunoscută, nu a dezamăgit, reuşind să arate absolut spectaculos în outfit-urile purtate pe covorul roşu sau la diferite emisiuni la care a fost invitată.

 

Astfel, Blake fost protagonista unei adevărate parade la New York, trecând cu uşurinţa de la rochiile cu decolteu şi tăietură pe picior la ţinutele mai sobre, dar foarte chic. A purtat creatii Marc Jacobs, Roksanda sau Zuhair Murad, dar piesa de rezistenţa a acestei parade a fost rochia roşie Monique Lhuillier, purtată la premiera filmului, o combinaţie de piele, dantelă şi pene care i-a dat un aer extrem de sexy.

 

Foto: Hepta

 

Blake Lively – O întoarcere reuşită. Ţinutele cu care a sedus New York-ulBlake Lively – O întoarcere reuşită. Ţinutele cu care a sedus New York-ul

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter