(P) BALISARDA JEWELRY – o valorificare cu stil a pietrelor prețioase aduse din Africa și Asia

Publicat pe

Sunt aduse din Africa și Asia, prelucrate în Vietnam, atent alese și lucrate minuțios de designeri pentru a ajunge în cele din urmă să compună bijuteriile de lux ale momentului – Brățările Balisarda. Fiind realizate din pietre prețioase, acestea sunt create pentru a completa stilul, dar și echilibrul interior al celor care le poartă.

DE LA ALEGEREA UNEI BRĂȚĂRI

LA O CĂLĂTORIE INTERIOARĂ DE REGĂSIRE

Încă de la primele creații, Ovidiu Nemeș, founder-ul www.balisarda.com, a avut încredere în potențialul acestor biju­terii de lux care reușesc să depășească pragul aparențelor. Pe lângă plusul stilistic pe care îl oferă fiecărei ținute, pot con­tribui semnificativ prin valorile energetice ale pietrelor prețioase la o reechilibrare și regăsire interioară.

bratari_pietre_pretioase

Toate brățările care poartă semnătura Balisarda sunt rea­lizate exclusiv din pietre prețioase 100% naturale și sunt asociate cu luxul bijuteriilor realizate din aur și argint. Fie­care dintre acestea se bucură de un design unic, fiind caracterizată de o expresie stilistică de foarte mult bun gust și rafinament.

bratari_pietre_pretioase

ALEGEREA UNEI BRĂȚĂRI

VERSUS ALEGEREA PIETREI PREȚIOASE DE CARE AVEM NEVOIE

Bunul gust este nativ, însă stilul se educă. Iată de ce, încă de la prima vedere, brățările Balisarda sunt foarte atrăgătoare ochiului celui care știe să aprecieze frumosul chiar și prin simplitatea stilistică a unei culori puternice și prin reflexiile acesteia. Pietrele prețioase utilizate pentru crearea brățărilor Balisarda sunt foarte generoase din punct de vedere cromatic, dar și din punct de vedere emoțional.

Fiecare piatră contribuie în mod di­rect la umplerea și reechilibrarea lacunelor emoționale pe care cei care le poartă le pot avea atât în viața privată, cât și profesională. Astfel, în funcție de nevoile fiecăruia, pietrele prețioase din care sunt create brățările pot facilita cu ușurință o reconexiune cu natura, cu Eul interior.

bratari_pietre_pretioase

 

BRĂȚĂRILE VERII – CE PIETRE PREȚIOASE

PURTĂM CA SĂ FIM MAI INSPIRAȚI, MAI PUȚIN STRESAȚI ȘI MAI ÎNCREZĂTORI ÎN ACEST SEZON

Odată cu sezonul cald, apare și nevoia de evadare, de ieșire din cotidian. Perfecte pentru această perioadă a anului sunt fără doar și poate brățările din pietre în culori vibrante, care încă de la prima vedere pot oferi o desfătare cromatică ochiului. Cei care do­resc să își fructifice noile idei și să își depășească propriile bariere, în timp ce se detașează de stres și anxieta­te, pot alege să poarte o brățară realizată din piatra Ametist.

Persoanele care și-au propus ca în această perioadă să îndepărteze ener­giile negative din viața lor și să își lim­pezească mintea pot opta să poarte o brățară realizată din piatra numită Ocean Jasper. Cei care au planuri mari pen­tru această vară și doresc schimbări pot găsi aliatul perfect în brățara realizată din Malachite – piatra prețioasă a trans­formării, care le va facilita tranziția de la idei, la fapte. În schimb, cei care știu că au nevoie de un imbold major pen­tru dobândirea încrederii în propria persoană trebuie să aibă la încheietură bijuterii de lux realizate din Apatite, cu care vor rezona foarte bine pe această direcție.

 

*Brățările Balisarda sunt disponibile online pe www.balisarda.com, dar și în magazinul Balisarda Jewelry, situat pe Calea Victoriei nr. 112, București.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter